Родились в квітні 2020р кабанчики та льошки. Продаж відбудеться з 1,5 місячного віку. Чистокровні свині НА ПЛЕМЯ венгерська пухова мангалиця. ( Чистокровні Блондини ) . 6 7 4 3 3 7 4 2 7.
Фото реальне. Їдять все: траву, соняшникові та кукурудзяні відходи, кабаки, сиру картошку, все... Ціна дорослої 65 грн/кг. Поросят 1500-2500 грн.
Мають високий імунітет до різних хвороб (Не потребують вакцинації ). Мінімум турбот, мінімум кормів. Зараз їдять одну зелень як
вівці.
Мраморне м'ясо угорської пухової мангалиці, більш смачне і здорове, ніж звична нам свинина (без ГМО). З цего дивовижного м'яса, в процесі в'ялення виготовляється Хамон Mangalica. Цей делікатес дуже дорогий, але повністю виправдовує вартість своїми смаковими якостями. У середині м'яса рівномірно пролягають прошарки жиру, завдяки чому воно дуже ніжне і буквально тане в роті.
(//bulletin-board.com.ua)
Жир мангалиці - один з найцінніших із всесвітньо відомих видів свинячого жиру. Сальні породи, як відомо, виробляють високоякісне сало та дуже соковите, ароматне з сальними прожилками м'ясо.
В продукції міститься велика кількість біотину, пантотенової кислоти, азотистих екстрактних речовин. Дані компоненти покращують роботу шлунково-кишкового тракту і позитивно впливають на засвоюваність їжі.
У м'ясі присутня велика кількість заліза і речовини, які не допускають утворення холестерину. Крім того, продукт виводить з органів сполуки, які викликають рак. Завдяки цим якостям мармурове м'ясо залишається популярним і цінним, хоча отримати його непросто, тільки при досягненні ваги в 150 кг. При дотриманні тривалого часу, для цього доведеться вирощувати свиню близько 14 місяців.