Спецізація:
Вібростіл STvega VB Table 1800 призначений для сушіння продуктів від надлишків вологи. Застосовується у виробництві консервної промисловості, напівфабрикатів та плодової промисловості.
Підходить для таких продуктів: листя салату, зелень, ягоди, томати, помідори чері,
баклажани, цукіні, овочі, фрукти, гриби, трави та інші.
Принцип дії ґрунтується на видаленні вологи з поверхні продукту за допомогою вібрацій – це цілком природний процес, який забезпечує високий рівень якості продукту. Цей процес забезпечує збереження харчових властивостей, збільшує термін зберігання продукту, а головне - зберігає товарний вид продукту.
Принцип роботи:
Вимитіиті та нарізані продукти подаються за допомогою елеватора на вібростіл, де за допомогою вібрації відбувається видалення надлишків вологи з поверхні продукту. Після цього продукт надходить на наступний елемент лінії виробництва.
Основні технічні характеристики:
Розміри: 2000 х 1350 х 1150 мм
Розмір екрану: 1000 мм
(//bulletin-board.com.ua)
Матеріал: харчова нержавіюча сталь 304
Електроживлення: 380 В/50 Гц
Потужність: 0,5 кВт
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих
відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук