Машина STvega Meat Slicer H670 призначена для нарізки слайсом замороженого м'яса температурою до -4 ⁰С. Це обладнання може нарізати ковбасу, шинку, бекон, м'ясо, стейк, курку, качку, рибу та сирні продукти. Машина має компактну конструкцію, практична і безпечна, завдяки продуманій конструкції її зручно обслуговувати і очищати, за допомогою зовнішньої панелі управління можна регулювати товщину і періодичність нарізки.
Машина для нарізання м'яса на слайс STvega Meat Slicer 670 – чудовий
інструмент для кулінарії, супермаркетів, кафе, ресторанів і виробництв харчової промисловості, що працюють із м'ясом.
Принцип роботи:
Продукт, призначений для нарізування, поміщається в приймальний відсік. Там він фіксується за допомогою кігтів спеціальним захватним механізмом. За допомогою захватного механізму продукт підштовхується в зону нарізання, проходить через ніж, що безперервно обертається, і нарізається відповідно до заданих параметрів різання. Ніж має заокруглену форму, що дає змогу з високою швидкістю і точністю нарізати м'ясо слайсами. Мінімальна товщина нарізки від 1 мм. Далі нарізаний продукт по транспортеру потрапляє в тару для готової продукції або на подальший етап технологічного процесу.
Переваги обладнання:
• Захватний механізм надійно фіксує продукт за допомогою металевих кігтів.
• Транспортна стрічка доставляє нарізаний продукт із зони вивантаження в тару для готової продукції.
• Захисний кожух забезпечує високий рівень безпеки під час експлуатації обладнання.
• Зручне налаштування параметрів роботи машини за допомогою зовнішньої панелі управління.
• Ріжуче лезо дуже гостре, виготовлене за німецькою технологією, що пройшло спеціальне загартування для забезпечення рівного зрізу зі збереженням структури харчового волокна.
• Дизайн корпусу з нержавіючої сталі, висока міцність, стійкість до забруднення, машина легко розбирається, очищається і миється.
• Преміальна якість, надійність і довговічність усіх компонентів машини.
Характеристики:
Габаритні розміри: 2280 х 850 х 1260 мм
(//bulletin-board.com.ua)
Розмір розвантажувального жолоба: 1290 х 210 х 240 мм
Розмір порту для м'яса: 680 х 210 х 230 мм
Товщина зрізу: 1 – 30 мм
Температура різання: вище -4 °C
Швидкість ножа: 210 об/хв
Напруга: 380, 50 Гц В
Загальна потужність: 4,1 кВт
Потужність головного двигуна: 3 кВт
Вага: 350 кг
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих
відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук